www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

‘Studsgade'
05 Sep, 2013 -
13 Sep, 2013
Gitte Bog
Residency

Klik på billedet og se flere billeder
Gitte Bog arbejder i sin praksis med subtile interventioner i hverdagslivet, som det udformer sig i de lokaliteter hun bliver inviteret ind i. Hun arbejder kontekstuelt, skaber, genskaber og forskyder sociale virkeligheder og hverdagshandlinger.

Gitte Bog har arbejdet i rum46 igennem tre uger i sept. måned, hvor hun har fokuseret på 'vores' gade Studsgade og de mennesker, som dagligt bor, arbejder og færdes der. Det er sket i et performativt filmanimations-projekt.

Hvad enten Gitte Bog arbejder med direkte deltagerbaserede og involverende projekter eller med lidt mere tilbagetrukne værker spiller processen, den tidsmæssige udstrækning, accept af menneskers og de givne omgivelsers indflydelse og betydning på hendes værker en stor rolle. I projektet 'Studsgade' - spejler hendes interesse de små forskydninger af hverdagslivet.

Gitte Bogs Studsgadeprojekt har i sine forskellige faser både en betragtende, performativ, involverende karakter. Hun har i de tre uger arbejdet direkte på stedet, i vinduespartiet ud mod gaden. Hun har på forskellig vis involveret gadens beboere og interesserede forbipasserende i videooptagelser og stregtegninger på ruden. I en tidsmæssig komprimeret forskydning af tid, rum og handling præsenteres de tre ugers arbejde og sidste del af projektet som en kort animationsfilm i et af rum46's vinduespartier ud mod Studsgade.

Gitte Bog bor og arbejderi i Mexico City
Født i Danmark, uddannet på Saint Martins College of Art and Design, LondonRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46