www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

performance og lyd
06 maj, 2014 -
26 Apr, 2013
SAFARI DOU ARTIST STATEMENT (Søren Krag og Ragnhild May), ØØ (Thomas Krogsbøl og Michael Mørkholt), Hybrid (Holger Lauge Eriksen, Hvalen Para Human og the Big RIP Bruno), Joaquin Zaragoza og HISTORIETIMEN med Kim Thøgersen Grønborg
Performance

Klik på billedet og se flere billeder
I PERFORMANCEDELEN præsenteres SAFARI DOU ARTIST STATEMENT (Søren Krag og Ragnhild May), ØØ (Thomas Krogsbøl og Michael Mørkholt), Hybrid og Joaquin Zaragoza.ØØ er Michael Mørkholt & Thomas Krogsbøl i et tilstræbt Utopia, et euforiserende materiale. ØØ er en midlertidig undtagelsestilstand der kortlægger en anden verden, snarere end at rapportere fra den vi kender. ØØ er den længst mulige vej igennem cirklen.

Ord og oplæsning ved Thomas Krogsbøl. Musik og teknik ved Michael Mørkholt.

Hybrid er et band med 3 medlemmer, marinebiolog Holger Lauge Eriksen, Hvalen Para Human og the Big RIP Bruno der producerer beats. Bandet er særligt kærtegnet ved at forsangeren er en pukkelhval. Projektet befinder sig i grænselandet mellem kunst, musik og videnskab. Musikken er RnB og består af smooth & creamy beats og pukkelhvalens parringssang.

Joaquin Zaragoza vil improvisere et stykke lyd/musik, der forsøger at definerer at noget hele tiden er i forandring. I en turba har han installeret diverse mikrofoner. Lyden derfra vil blive kørt igennem en mixer med forskellige variationer af støj/modulationer.

SAFARI DOU ARTIST STATEMENT Arbejdsprocessen mod at blive Danmarks største rockband har været lang og sej, men ikke desto mindre ultimativt succesfuld over alles forventninger, et af medlemmerne af bandet er med direkte kontakt til Bono fra U2 og har været sammen med ham og spiller fløjte og halv-akustisk punkguitar, så at de mandlige publikummer falder på stribe.

Der er altså lagt op til intet mindre end et brag af et sceneshow, når Safari Duo, der igen i år har fået over halvdelen af de personlige sms-stemmer ved det europæiske mgp, opsætter musical/teaterkoncert baseret på Steffen Brandt genfortolkning af Martin Scorceses dokudrama, som Bob Dylan oprindeligt lavede om ham selv.

Safari Duo støtter ikke nazi trods rygter, vi er sustainable, trods rygter har Safari Dou ingen kontakt haft med Andrew Berwick på Gates of Vienna-webforum. Safari er organiseret med respekt for sustainability og lægger skarp afstand til alle rygter vedrørende blodskab og i øvrigt har de rygter slet ikke noget på dig.

HISTORIETIMEN BESTYRES AF Kim Thøgersen Grønborg, der vil vise forskellig eksempler på performance med lyd.

TELEFONISK KONTAKT:

Søren Krag: 29 90 20 53

EMAIL:

Søren Krag: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46